Salih Kilic 0018
Salih Kilic 0051
Salih Kilic 0041
Salih Kilic 0004
Salih Kilic 0046

So Far So Good

WAT WE DOEN en Theater Rotterdam

  • Theater & Toneel, Dans
Kleine Zaal Bestel
Meer Info

De avond valt. We zitten in een winkel. Buiten op straat bouwt de onrust op. Binnen proberen we grip te krijgen op wat er precies aan de hand is aan de andere kant van de winkelruit. Zijn die jongeren daar aan het hangen? Vieren ze een feestje of wordt dit een potje asociaal rellen? En waarom zijn ze daar? Dit is verveling. Nee, woede over hoe de samenleving naar hen kijkt. Of zijn ze pionnen in een crimineel plan?

Professionele dansers en jonge bewegers dansen achter (en tegen) de winkelruit. Binnen voeren de acteurs op het scherpst van de snede gesprekken over wat daarbuiten gebeurt. Wat denkt de winkeleigenaar? En de moeder, de burgemeester, de wijkagent, een pizzabezorger, een journalist of een voetbalhooligan? Allemaal proberen ze grip te krijgen op de chaos aan de andere kant van de winkelruit. 

Samenwerking met jongeren
De voorstelling is het vervolg op Angry Young Men (theater met hiphop over leven aan de onderkant, in samenwerking met Winne). Ook in dit nieuwe project werken de makers intensief samen met jongeren die hun plek in het leven nog niet of nog maar net hebben gevonden. Ze dansen en bewegen mee in de voorstelling, gaan in gesprek met het publiek in de foyer en maken een driedelige miniserie over hun perspectief op tweedeling in de samenleving en framing in de media.

So Far So Good is een coproductie van WAT WE DOEN met Theater Rotterdam. Zij vinden elkaar in de wens om het met theater en dans te hebben over brandende vragen in de samenleving.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

€ 23,50 - € 23,50
Regulier
Rang 1 € 23,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Floris van Delft
Met: Ghislaine van IJperen, Piet Kooij en Dennis Rudge
Overige: Tekst: Floris van Delft | Dans: Leonarda Lovrekovic en anderen | Muziek: Simone Giacomini
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Jong, Verrassend bijzonder

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater