Opvliegers Girls on Fire!

Lone van Roosendaal, Cystine Carreon en Hilke Bierman

  • Theater & Toneel, Muziek

Na het succes van de theatervoorstellingen “Opvliegers”, komen vriendinnen Lone van Roosendaal, Cystine Carreon en Hilke Bierman met dit feel-good concert Opvliegers Girls on Fire! Een show vol bekende hits die iedereen kan meezingen zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’,‘Respect’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met hun herkenbare, persoonlijke en hilarische verhalen.

Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrièremoeders het vol in ‘a men’s world’? Heeft Lone last van moodswings? Onthult Cystine haar “secret weapon” om er zo goed uit te blijven zien? Is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Dus heb je zin om mee te zingen, mee te dansen, maar zeker ook om te lachen? Kom dan met je vriendinnen (en beste vriend) naar Opvliegers Girls on Fire. Hét vriendinnenuitje van het jaar!

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 19,25 - € 36,45
Regulier
Rang 1 € 31,50
Rang 2 € 26,65
Rang 3 € 19,25
Toprang € 36,45
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Joep Onderdelinden
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Met vriendinnen, Avondje uit, Samen uit

Alleengaand? Ga Samen uit naar Opvliegers Girls on Fire!
Voor theaterliefhebbers die alleengaand zijn en liever samen met iemand naar een voorstelling gaan, heeft het Zaantheater dé oplossing; Schuif aan bij Samen uit. Bij Opvliegers Girls on Fire! zit gastvrouw Manja Markies vanaf 19.00 uur klaar aan de Samen uit-tafel in de foyer met koffie en thee. Ook in de pauze en na de voorstelling kun je bij Manja aanschuiven en er samen met andere alleengaande theaterliefhebbers een gezellige avond van maken.

Hoe werkt het?
Meedoen is eenvoudig. Koop een kaartje voor een voorstelling waarbij een Samen uit wordt georganiseerd. Je kiest zelf de rang en zitplaats naar keuze. Je hoeft je niet vooraf op te geven en er worden geen extra kosten in rekening gebracht; deelname aan Samen uit is gratis.

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

20231019 PFB4089 1200Px Foto Pascal Fielmich (1)