Voorstelling Merijn Scholten Team Solo
Merijn Scholten Team Solo 1
Merijn Scholten Team Solo 3
Merijn Scholten Team Solo 2
Merijn Scholten Team Solo 5
Merijn Scholten Team Solo 4
Merijn Scholten Team Solo 6

Merijn Scholten

Team Solo

Muzikaal, snel en heel erg grappig. In 'Team Solo' gaan cabaretier Merijn Scholten en zijn alter-ego’s terug naar de basis: alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. Na zijn eerste show in het Zaantheater, die binnen enkele dagen was uitverkocht, komt Merijn in 2023 terug met een reprise van 'Team Solo'. 

"Team Solo is een schitterend gemaakte, snelle en erg grappige voorstelling." - Volkskrant (★★★★★)

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Comedy met een welhaast ontembare liefde voor de medemens. Merijn won met De Partizanen de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaretfestival en ontving de cabaretprijs Neerlands Hoop voor beste debuutprogramma.

De satirische filmpjes van Merijn Scholten gingen afgelopen jaar regelmatig viral. Micha Wertheim noemde hem derhalve ‘de grappigste man op Instagram’.

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater

Recensies

Merijn Scholten heeft een theatervorm gevonden die hem alle vrijheid geeft om zijn komische talent, maar tegelijkertijd ook iets van de wereld waarin we leven te vinden.

Telegraaf

De zaal ligt aan zijn voeten, vaak hikkend van het lachen.

Theaterkrant

In ‘Team Solo’ zoekt hij naar de balans tussen een persoonlijke en een persiflerende Scholten, die hij een aantal keer prachtig weet te vinden. (...) De typetjes zijn kippenvel-opwekkend griezelig.

NRC