Strangebrew Leoblokhuis Aloveletterto1974 Header (C) Sanne Groot

Leo Blokhuis en Strange Brew

A Love Letter To 1974

In A Love Letter To 1974 gaan we vijftig jaar terug, naar 1974. Popkenner Leo Blokhuis neemt je mee dat jaar. Hoe zag de wereld eruit? En wat zien en horen we daar nu nog van terug? Samen met zijn muzikale vrienden van Strange Brew toont Blokhuis wereldnieuws, persoonlijke verhalen en vooral héél veel muziek. Want 1974 was het jaar van o.a. Jesus Christ Superstar, Robert Long, The Cats, David Bowie en Paul McCartney. Om er maar een paar te noemen.

Leo Blokhuis is al jaren dé autoriteit als het op popmuziek aankomt. Zo maakt hij prachtige documentaires, schrijft hij boeken en is hij te horen op Radio 2. Ook is hij het gezicht van de Top 2000, het grootste muziekspektakel van Nederland.

Strange Brew viert met hun voorstellingen de allerbelangrijkste, allermooiste gebeurtenissen uit de geschiedenis van de popmuziek. Eerder maakte zij programma's over o.a. Woodstock, Elvis Presley, The Beach Boys en Paul McCartney.

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Met: Leo Blokhuis
Overige: Strange Brew (Yorick van Norden, Anne Soldaat, Jeroen Kleijn, Reyer Zwart en Henk Hulzebosch)

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater