Jelle En Ruben Web

Langs de Nieuwe Zijderoute met Ruben en Jelle

Ruben Terlou en Jelle Brandt Corstius

  • Theatershow

Op vrijdag 8 maart zijn Ruben Terlou en Jelle Brandt Corstius, makers van o.a. de indrukwekkende VPRO-reisserie Langs de Nieuwe Zijderoute te zien. De geboren verhalenvertellers nemen deze keer de theaterbezoeker mee op hun reizen. 

Jelle en Ruben brengen een avond vol van hun ervaringen en persoonlijke ontmoetingen in China, Rusland en de rest van Azië. Ze vertellen samen, maar ook los van elkaar geïllustreerd door de prachtige foto’s van Ruben Terlou, die behalve programmamaker ook fotograaf is. Een voorstelling vol indringende momenten, maar ook grappige verhalen van voor en achter de schermen. Wat is er in de 20 jaar dat zij naar China (Ruben) en Rusland (Jelle) reisden veranderd? En kun je ondanks die veranderingen nog van zo’n land houden? En is een land eigenlijk hetzelfde als de mensen die er wonen?

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 16,75 - € 31,85
Regulier
Rang 1 € 27,50
Rang 2 € 23,25
Rang 3 € 16,75
Toprang € 31,85

Extra informatie:

Heeft een pauze: Ja
Ik wil: Avondje uit, Verrassend bijzonder

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater