Kimschuddeboom Ongeschreven LS 2

Kim Schuddeboom

Ongeschreven

  • Cabaret
Kleine Zaal Bestel
Meer Info

Ongeschreven is de eerste avondvullende voorstelling van Comedytrain-talent Kim Schuddeboom. Een stand-upshow pur sang, rauw en ongefilterd. Voor sommige mensen niet herkenbaar, maar dat geeft niet. Uit ervaring weet Kim dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt. En dat gunt ze iedereen; waarom zou je proberen anderen te begrijpen als je zelf werkelijk geen idee hebt? Volkskrant (***) schreef: “Stand-upcomedian Kim Schuddeboom is ontspannen en lekker ad rem in haar debuut.”

Kim Schuddeboom (Alkmaar, 1985) heeft een bliksemcarrière. Ze speelt pas een paar jaar, maar vond razendsnel haar plek bij het prestigieuze collectief Comedytrain. Afgelopen voorjaar dubbelde Kim met Ronald Goedemondt, speelde ze in het voorprogramma van Jeroen Leenders en debuteerde ze op televisie in Avondshow Stand-ups (NPO1/VPRO).

Met korting naar Cabarettalent in de Kleine zaal
Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cabarettalent in de Kleine zaal. Koop je kaarten voor minimaal drie voorstellingen uit deze serie dan betaal je slechts €17,50 per kaartje. Lees hier meer over de serie of ga direct naar deze link waarmee je de serie kunt bestellen

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

€ 21,50 - € 21,50
Regulier
Rang 1 € 21,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Nee
Ik wil: Nieuw talent, Humor, Jong, Cabarettalent in de kleine zaal

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater