Jim Deddes

De Joardy Show

  • Cabaret

In deze sketchvolle theatershow vol absurde humor brengt acteur Jim Deddes het volledige JOARDY-universum tot leven. Een avond met de hits ‘Harco’ en ‘Brian Rompoe’, zwaar ongefilterd privémateriaal van Jim en meerdere comedyworkshops van acteur Oscar Aerts (GTST en Costa!).

Samen met regisseur Jan Hulst maakt acteur Jim Deddes (bekend van De Oost en Hardcore Never Dies) JOARDY FILM: een onafhankelijk platform met sketches dat is uitgegroeid tot een YouTube-fenomeen. In samenwerking met de VPRO maakten Jim & Jan drie seizoenen van de webserie JOARDY SEASON, die in 2019 een speciale vermelding kreeg bij de tv-prijs De Zilveren Nipkowschijf.

Met korting naar Cabarettalent in de Kleine zaal
Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cabarettalent in de Kleine zaal. Koop je kaarten voor minimaal drie voorstellingen uit deze serie dan betaal je slechts €17,50 per kaartje. Lees hier meer over de serie of ga direct naar deze link waarmee je de serie kunt bestellen

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Jan Hulst
Met: Jim Deddes en Oscar Aerts
Overige: Nick Putman
Ik wil: Cabarettalent in de kleine zaal, Humor, Nieuw talent, Jong

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater

Misschien ook leuk voor jou?