Introdans

Swan Lake

Swan Lake is een grootse, levendige voorstelling met alle Introdans dansers. In deze nieuwe, humoristische versie van de geliefde balletklassieker zoomt de Vlaamse choreograaf Stijn Celis in op de relatie tussen prins Siegfried en zijn dominante moeder, de Koningin. Hoe vindt Siegfried zijn eigen weg? Dat uit zich in een krachtige, expressieve dansstijl vol poëzie, humor en een overdosis fantasie. 

Belangrijke thema’s in Celis’ interpretatie zijn het ontwaken van je zintuigen en de behoefte om je eigen weg te vinden, en dat maakt zijn productie ook zeer aantrekkelijk en invoelbaar voor jonge toeschouwers.

Interactieve totaalbeleving in de foyer
Introdans biedt bij de familievoorstelling Swan Lake voorafgaand aan de voorstelling en in de pauze een speciaal Experium aan in de foyer van het theater. Een interactieve totaalbeleving voor jong en oud, waarbij je al je zintuigen kunt gebruiken om Swan Lake nóg intenser te ervaren. Voel de kostuums, maak een Insta selfie in (digitaal) kostuum, luister naar de muziek en maak kennis met de personages. Inclusief een Meet & Greet met 2 dansers na afloop. 

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe
Experium 2