Happy In Holland Voorstelling Toneel

Happy in Holland

ROSE stories, Theater Bellevue en Via Rudolphi Producties

  • Theater & Toneel

Bij het Chinees-Indisch Restaurant gingen Nederlanders in de jaren zestig massaal uit eten. Maar wat is er gebeurd met de glimlachende, zwijgende vrouw die je witte bakjes meegaf? En met dat lieve dochtertje, dat vrolijk kroepoek stond in te pakken?

In Happy in Holland doorbreekt de inmiddels volwassen geworden dochter het stilzwijgen. Regisseur Char Li Chung en schrijvers Sun Li en Tjyying Liu, restaurantkinderen van het eerste uur, gaan samen op zoek naar de wortels van hun bestaan. Na het succes van vorig jaar is Happy in Holland opnieuw te zien in het Zaantheater.

Volkskrant (*****): “Happy in Holland is een voorbeeldige voorstelling over een moeder en dochter in een Chinees restaurant.”

Theaterkrant: “Charlotte Ha speelt Happy sensitief en soms lekker op de emotie, en vormt daarmee een mooi contrast met de vooral ingetogen vertolking van Mei Ling Wan-Im als haar moeder.”

Kleine Zaal
reprise
Bestel

Prijzen

€ 23,50 - € 23,50
Regulier
Rang 1 € 23,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Char Li Chung
Met: Charlotte Ha, Mei Ling Wan-Im
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Mooie thema's

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater