Dirk Scheele Voorstelling Jeugd

Dirk Scheele

De roep van de jungle (van 2 tot 7 jaar)

  • Jeugd & Familie

Zing en dans volop mee tijdens dit spetterende Jungle-Popconcert van Dirk Scheele met live band. Dirk gaat in deze muzikale voorstelling –met veel bekende liedjes- op zoek in de jungle naar zijn oude vriend Japie het Apie die je misschien wel kent uit de bioscoopfilm en van YouTube.

Verhaal
Wanneer Dirk Japie eindelijk vindt, starten Dirk en de jungleband een muzikale zoektocht naar een nieuwe band voor Japie het Apie. De jungle-dieren strijden om beurten voor een felbegeerd plekje in de band en dit levert veel hilarische audities op. Tina de Tijger zingt een stoer, spannend lied en Petra de Papegaai verblindt iedereen met haar bontgekleurde verenpak. Maar...kan Japie eigenlijk zelf wel zingen?

Over Dirk Scheele
Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziek en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Kinderen kennen Dirk uit het theater, van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Onlangs heeft hij voor zijn inzet voor goede doelen een koninklijke onderscheiding ontvangen en is zijn complete oeuvre bekroond met de allereerste Buma Kindermuziekprijs.

Oerwoudfestival
Deze voorstelling is onderdeel van het Oerwoudfestival. Heb jij altijd al eens willen spelen in een oerwoud? Tijdens het Oerwoudfestival op zondag 7 april is er vanaf 13.00 uur van alles te beleven in het Zaantheater. Op deze middag kunnen peuters en kleuters samen met hun familie genieten van twee voorstellingen. Bovendien mag iedereen mét een kaartje naar hartenlust spelen in een te gekke oerwoudspeeltuin in de foyer.

 

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 17,50 - € 17,50
Regulier
Rang 1 € 17,50

Extra informatie:

Regie: Kiki Jaski
Met: Dirk Scheele & liveband
Heeft een pauze: Nee
Ik wil: Met de hele familie