Blind

MATZER Theaterproducties

*Wij zijn geschrokken door het onverwachte overlijden van Helmert Woudenberg. Matzer Theaterproducties heeft laten weten dat de voorstelling van Blind op donderdag 30 november zal worden geannuleerd. Bezoekers met kaarten krijgen binnenkort persoonlijk bericht.*

Een vader en een dochter leven al jaren met elkaar in onmin. Hij is een trotse bejaarde met een groot ego en woont in een beveiligde enclave waar de elite zich heeft teruggetrokken in reactie op de veranderde samenleving. Zij heeft die samenleving omarmd en mede vormgegeven.

Hij verwijt haar een gevaarlijk idealisme, zij verwijt hem superioriteit denken. In alles staan ze lijnrecht tegenover elkaar. De verwijdering lijkt onoverbrugbaar. Maar als vader blind wordt heeft hij plots zijn dochter nodig. Is er een mogelijkheid om elkaar te naderen zonder dat je het met elkaar eens hoeft te worden?

''Dit pure toneel toont wat het kost je eigen halsstarrigheid onder ogen te zien.'' - de Volkskrant (★★★★)

Blind is het regiedebuut van de gelauwerde schrijver Lot Vekemans. De voorstelling wordt gespeeld door José Kuijpers en Helmert Woudenberg.

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Lot Vekemans
Met: José Kuijpers, Helmert Woudenberg

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater

Misschien ook leuk voor jou?