Berget Lewis Voorstelling Muziek (1)

Berget Lewis (i.s.m. De Flux)

We Are One / Celebrate Tina

  • Muziek

Zangeres Berget Lewis komt naar het Zaantheater met een uniek theaterconcert waarin zij zowel eigen nummers als covers van haar inspiratiebron Tina Turner zal spelen.

WE ARE ONE
Na bijna 10 jaar brengt Berget Lewis eindelijk weer eigen muziek uit. Berget heeft tijdens de pandemie genoeg tijd gehad om het een en ander van zich af te schrijven. Daar is het album prachtige album WE ARE ONE uit voortgekomen. WE ARE ONE gaat over de toestand in de wereld, de liefde, maar ook hoe Berget in haar kracht is komen te staan. Zij heeft zich voornamelijk laten inspireren door haar grote idool en powervrouw Tina Turner!

CELEBRATE TINA
Berget zal met haar liveband een aantal van haar nieuwe liedjes ten gehore brengen in combinatie met de tijdloze nummers van Tina Turner, als ode aan the Queen of Rock. Het belooft een absolute feel good avond te worden!

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 19,45 - € 37,05
Regulier
Rang 1 € 32,00
Rang 2 € 27,05
Rang 3 € 19,45
Toprang € 37,05
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Publiekslievelingen, Met vriendinnen, Avondje uit

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater