Another Kind of Blue

Digital Twin

  • Dans

Dansgezelschap Another Kind of Blue staat erom bekend dat ze moderne dans mengen met technische snufjes. Ook in Digital Twin vliegen de drones af en toe mee met de dansers. In vier choreografieën wordt het prikkelende gebied tussen de digitale en de fysieke wereld onderzocht. Hoe verhouden ze zich tot elkaar en hoe werken ze samen?

Het stuk ‘MetaHuman’ houdt een digitale spiegel voor en laat zien welke vorm de digitale tweelingversie van een mens kan hebben. In ‘Missing’ is een duet te zien tussen een danseres en de digitale versie van iemand die er niet meer is. In ‘Frequentie 3’ wordt er gedanst met de wiskunde achter de digitale wereld en in ‘Airman’ dansen twaalf drones mee.

Over de vorige voorstelling Wave schreef de Volkskrant (****): “Technisch verbluffend.”

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 17,25 - € 31,65
Regulier
Rang 1 € 27,50
Rang 2 € 23,45
Rang 3 € 17,25
Toprang € 31,65
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: David Middendorp
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Language No Problem, Verrassend bijzonder

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

20231019 PFB4089 1200Px Foto Pascal Fielmich (1)