Foyer

Huisregels en Algemene Bezoekersvoorwaarden

Om jouw bezoek aan onze theaterzalen zo prettig mogelijk te laten verlopen, hanteren wij enkele huisregels waarvan we onze bezoekers vragen zich daaraan houden. Voor Het Zaantheater gelden de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD). Bij het kopen van een kaartje, dan wel het betreden van het gebouw, ga je akkoord met deze algemene bezoekersvoorwaarden en de bij ons geldende huisregels.

Aanvang
Het na aanvang van de voorstelling toelaten van bezoekers is storend voor spelers en publiek. Helaas kan het daarom gebeuren dat je, indien je te laat arriveert, een andere plek krijgt aangewezen of zelfs niet meer wordt toegelaten. Wij vragen je begrip hiervoor. Als er tijdens een voorstelling een pauze is, kun je in de pauze je plaats in de zaal alsnog innemen. Indien je te laat arriveert, kun je geen aanspraak maken op een vergoeding van de (niet gebruikte) toegangsbewijzen.

Garderobe
Om de veiligheid in de zalen te waarborgen en opstopping van de vluchtwegen te voorkomen, dienen jassen en grotere tassen afgegeven te worden bij onze garderobe.

Fotograferen/Mobiele telefoon
Het is tijdens de voorstellingen niet toegestaan om zonder toestemming foto-, film- of geluidsopnamen te maken. Het gebruik van een flitser van de mobiele telefooncamera is bovendien storend voor zowel de artiesten als voor medebezoekers. Wij wijzen je er ook op dat het niet toegestaan is je geluid van je mobiele telefoon aan te laten staan. Het bericht- en belsignaal van je telefoon is zeer storend voor de acteurs, musici en je medebezoekers. 

Consumpties
Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties is in het theater niet toegestaan. Voor de beste theaterervaring van jou en je mede bezoekers is het nuttigen van consumpties in de zaal niet toegestaan. Het drinken van alcohol door personen onder de 18 jaar is niet toegestaan. Bij twijfel kan er om een ID-kaart gevraagd worden.

Roken en drugs
(Elektronisch) roken en het gebruik van drugs is in het hele pand niet toegestaan. Bezoekers die duidelijk onder invloed zijn van drank en/of drugs wordt de toegang geweigerd.

Houden aan huisregels
Bij overtreding van een of meer van de huisregels hebben onze medewerkers het recht je verdere toegang tot de voorstelling te weigeren, zonder dat je recht hebt op restitutie.

Camerabewaking
In het Zaantheater maken wij gebruik van camerabewaking. Deze camera’s zijn er voor de veiligheid onze bezoekers en medewerkers en worden gebruikt als bewaking van de aanwezige eigendommen van het Zaantheater, haar gasten, haar medewerkers en overige bezoekers tegen diefstal. 

Eigen risico
Je verblijf in het Zaantheater is voor eigen rekening en risico.