Presentatie Seizoen

Zaantheater presenteert het programma voor 2024-2025

Op maandag 27 mei presenteert het Zaantheater het nieuwe theaterprogramma. Tijdens een unieke show vol magische ontrafelingen en humor, blikt het theater samen met bijzondere gasten, vrienden en publiek vooruit op wat er in het seizoen 2024-2025 allemaal naar de Zaanstreek komt. De magische entertainers Rob & Emiel presenteren deze avond en zullen daarbij iedereen versteld doen staan van magische onthullingen. Tickets voor deze avond kosten slechts € 5,- bestel ze nu!

Nu al in de verkoop
Naast de onthulling van het volledige theaterprogramma op 27 mei, zijn er nu al een paar voorstellingen bekend! Zo viert Hans Klok zijn terugkomst op het Nederlandse podium met zijn nieuwste show Face the Futre en waan je je tijdens Saturday Night Fever in het New York van de seventies. In de tweede helft van het seizoen speelt de familiemusical Shrek met o.a. René van Kooten en is eind juni de gloednieuwe musical over de carrière van Rob de Nijs, Malle Babbe, te zien.

Tickets voor Hans Klok, Saturday Night Fever, Shrek, Totally Spice en Malle Babbe zijn NU al te koop. De algemene verkoop voor het hele seizoen start donderdag 30 mei om 10.00 uur

Seizoenspresentatie 2024-2025 Zaantheater
Met gastheren Rob & Emiel
Maandag 27 mei
Aanvang: 20.00 uur
Tickets € 5,-