Eten & Drinken

Nieuw horeca-concept: Pop-up theaterrestaurant!
Onze Forbo Flooringzaal is vanaf 1 september omgedoopt tot heus pop-up theaterrestaurant! Voorafgaand aan de avondvoorstelling, of na een matineevoorstelling, kunt u vanaf 17:30 uur genieten van een heerlijk à la carte diner bereid door het vaste keukenteam van MUZE, maar dan in een theatrale setting. In de Forbo Flooringzaal is er voldoende ruimte om gepaste afstand van elkaar te houden. Reserveren is noodzakelijk. Wanneer u kaarten voor een voorstelling koopt kunt u gelijk aangeven of en voor hoeveel personen u een dinerreservering wilt maken. U kunt ook los reserveren door te bellen met onze receptie op 075 6 555 345 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur) of op 075 6 555 260 (zaterdag en zondag vanaf 14:00 uur), of door onderaan deze pagina in de agenda de gewenste dag te selecteren en op 'Bestellen' te klikken.

Bekijk de nieuwe menukaart hier.

Nagenietarrangement
Ook na de voorstelling kunt u gezellig nagenieten aan uw gekozen tafel in de foyer, waar een rijk gevuld borrelplankje voor u klaar staat. Een borrelplankje met o.a. tortillachips met dip & kaas, diverse soorten worst met Amsterdams zuur, kaaskoekjes, olijven en warme hapjes. Dit arrangement is exclusief een drankje. U betaalt slechts € 7,00 per persoon (te bestellen per 2 personen). Uw drankjes kunt u bestellen via het formulier dat op uw tafel in de foyer ligt, of bij het horecapersoneel.
Het Nagenietarrangement is alleen te boeken voor na afloop van de voorstelling.

Pauzedrankje 
Op dit moment is er bij geen enkele voorstelling een pauze aanwezig. Op de tafel die u gekozen heeft in de foyer ligt een formulier waarop u kunt aangeven welk drankje u wilt nuttigen na afloop van de voorstelling. De drankjes zullen na afloop klaar staan op dezelfde tafel.

Terras aan de Zaan
Zaantheater exploiteerde, in samenwerking met The Blacksmith, deze zomer tot en met zondag 20 september jongstleden Terras aan de Zaan. Op ons prachtige terras met weids uitzicht over de Zaan, kon u deze zomer van donderdag tot en met zondag van 14:00 tot 23:00 uur genieten van de lekkerste Borrels & Bites. Het terras is opnieuw ingedeeld zodat u op anderhalve-meter van elkaar lunchgerechten, borrelhapjes en een drankje kon nuttigen. Naast onze Borrels & Bites kon u kiezen uit een enorm aanbod van diverse bieren. Café The Blacksmith, normaliter gevestigd aan Hogendijk 46, staat namelijk bekend om zijn heerlijke special bieren, meer dan 40 verschillende soorten. Daarnaast was er een grote keuze uit mooie whisky’s en lekkere Zuiddammetjes. Terras aan de Zaan was, dankzij u, een groot succes maar sluit na een heerlijke zomer zijn deuren.