Zomerterras

Kom genieten op ons Zomerterras aan het water! Reserveren is niet noodzakelijk maar wel mogelijk. Reserveren voor het Zomerterras of ons café en restaurant (binnen) kan via 075-6555327, op zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur.

Elke zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur is het terras van het Zaantheater, en het café en restaurant binnen weer open voor publiek. Samen met JustHoreca en het Horeca Vakcollege biedt het Zaantheater gedurende de hele zomer de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nemen met fantastisch uitzicht over de Zaan. Daarnaast organiseert het Zaantheater samen met dtevents kleine activiteiten en evenementen, waaronder mini workshops voor jong en oud. 

Nieuw culinair concept
Voor het komende zomerseizoen brengt JustHoreca samen met het Zaantheater een vernieuwend culinair concept voor het zomerterras. Naast het personeel van JustHoreca is er in de keuken van het Zaantheater ook plaats voor nieuw keukentalent. In samenwerking met het Horeca Vakcollege en sociaal werk- en leerbedrijf Werkom krijgen geïnteresseerden in een carrière in de horeca de mogelijkheid om meer dan een kijkje in de keuken te nemen bij het restaurant en te ervaren hoe mooi het horeca vak is. De gerenommeerde chef-kok heeft zijn sporen reeds verdiend in restaurants als De Librije en stuurt de flamboyante keukenbrigade aan. De nieuwe borrel, bites & dinner menukaart bestaat uit vele heerlijke kleine gerechten waarmee u een lunch of diner kunt samenstellen.

Openingstijden
Het Zaantheater Zomerterras en het café/restaurant binnen is elke zaterdag en zondag geopend vanaf 12.00 uur. 

Reserveren
U kunt gewoon langs komen, reserveren is niet nodig of verplicht. Wilt u verzekerd zijn van een plek op ons Zomerterras of in ons restaurant? Dan kunt u reserveren via 075-6555327, bereikbaar tijdens de openingstijden van het terras.