Wij staan voor u klaar!

Tijdens de persconferentie van dinsdag 3 november zijn er opnieuw strengere maatregelen aangekondigd. Vanaf 19 november gaan we terug naar de gedeeltelijke lockdown en kunnen we weer 30 bezoekers per voorstelling en evenement ontvangen in aangepaste setting.

Het Zaantheater beschikt over een diversiteit aan ruimtes, ieder uniek door zijn karakteristieke kenmerken en grootte, om gasten te ontvangen. Van het souterrain tot aan het dak, het gehele theater staat tot uw beschikking waarbij wij natuurlijk rekening houden met de 1,5 meter afstand maatregel en overige richtlijnen van het RIVM. Wij denken graag met u mee om in deze tijd kleine vergaderingen en events mogelijk te maken. Ook voor 1:1 of sollicitatiegesprekken hebben wij geschikte ruimtes. Het Zaantheater blijft ook nu een inspirerende locatie met prachtig uitzicht over de Zaan.

Met een voorliefde voor organisatie en creativiteit maken wij van al uw wensen een tot in de puntjes verzorgde belevenis. Mensen komen graag naar het Zaantheater, ook tijdens zakelijke bijeenkomsten. De theatrale sfeer in het gebouw en vooral in de theaterzalen zorgt voor een bijzondere setting van uw bijeenkomst. Het Zaantheater beschikt over de juiste faciliteiten om uw evenement toch te kunnen laten plaatsvinden. Op deze webpagina staat al actuele informatie verzameld en houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Bent u benieuwd wat er mogelijk is en wilt u dit graag bespreken? Een afspraak op locatie is mogelijk, uiteraard met inachtneming van gepaste afstand. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Overhand via events@zaantheater.nl