Wij staan voor u klaar!

Normaliter organiseert het Zaantheater honderden evenementen in alle soorten en maten, voor bedrijven, instellingen en particulieren vanuit het hele land. Met onze passie en creativiteit maken wij graag van al uw wensen een tot in de puntjes verzorgde belevenis. Maar op dit moment zijn onze zalen leeg, de kleedkamers onbezet en in ons mooie gebouw is het ongewoon stil. Met pijn in ons hart hebben wij alle voorstellingen en evenementen tot en met 30 juni 2020 moeten annuleren. Een verregaande maar begrijpelijke maatregel die ervoor moet zorgen dat het Corona-virus zich niet verder binnen Nederland verspreidt. 

Ondanks alles werken wij achter de schermen onverminderd hard door en zijn wij waar mogelijk op zoek naar vervangende data voor reeds geplande evenementen. Daarnaast kijken wij met een frisse en creatieve blik naar ons theater om nieuwe manieren te bedenken om van uw toekomstige evenement een echte happening te maken. Gelukkig zijn er ook nu nog mogelijkheden in het Zaantheater waarbij wij de anderhalve meter afstand en overige maatregelen van het RIVM in acht houden. En dankzij de langzame versoepeling van de maatregelen kunnen wij per 1 juni ruimte bieden aan steeds grotere groepen. Door middel van technische hulpmiddelen en het slim gebruikmaken van ons gebouw en zijn unieke ruimtes zijn er ondanks de beperkingen ook vele mogelijkheden. Door gebruik te maken van een livestream kan uw conferentie, verkiezing of productpresentatie doorgang vinden. Of uw diploma-uitreiking in de Albert Heijnzaal waarbij al uw leerlingen op een groot scherm te zien zijn terwijl zij vanuit huis mee kunnen kijken. Ook is het op termijn mogelijk om iets grotere groepen leerlingen tegelijkertijd, met voldoende ruimte ertussen, les te geven in onze grote zaal, met de docent op het toneel. Voor uw fotoshoot of de opnames van uw videoclip staat het volledige gebouw nu tot uw beschikking. Het Zaantheater beschikt over de juiste faciliteiten om uw evenement, zij het in een andere vorm, toch te kunnen laten plaatsvinden.

Ondertussen blijven wij met een positieve blik naar de toekomst kijken. De deuren van het Zaantheater zijn voor nu gesloten maar wij zitten in ons thuiskantoor voor u klaar en u kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor uw toekomstige evenement te bespreken.