Wat is er op dit moment wél mogelijk in het Zaantheater?

Het Zaantheater beschikt over een diversiteit aan ruimtes, ieder uniek door zijn karakteristieke kenmerken en grootte, om gasten te ontvangen. Van het souterrain tot aan het dak, het gehele theater staat tot uw beschikking waarbij wij natuurlijk rekening houden met de 1,5 meter afstand maatregel en overige richtlijnen van het RIVM. Wij denken graag met u mee om in deze tijd kleine vergaderingen en events mogelijk te maken. Ook voor 1:1 of sollicitatiegesprekken hebben wij geschikte ruimtes. Het Zaantheater blijft ook nu een inspirerende locatie met prachtig uitzicht over de Zaan.

Wat is er mogelijk?

 Vanaf 1 juni:  groepen tot maximaal 30 personen
Albert Heijnzaal: 30 pers.
Rabobankfoyer: 30 pers.
Forbo Flooringzaal: 30 pers.
Forbo Flotexzaal: 30 pers.
Heineken Lounge: 4 personen
Theaterbar: 10 personen

Vanaf 1 juli: groepen tot maximaal 94 personen*
Albert Heijnzaal: 94 pers.
Rabobankfoyer: 94 pers.
Forbo Flooringzaal: 64 pers.
Forbo Flotexzaal: 27 pers.
Heineken Lounge: 4 personen
Theaterbar:10 personen

*vooralsnog exclusief personeel van het Zaantheater. Aantallen kunnen dus fluctueren, afhankelijk van het aantal benodigde horecamedewerkers, technici, sprekers etc.

Unieke locatie voor webinars en livestreams
Een andere mogelijkheid is om een webinar te organiseren of uw event te livestreamen in een van onze prachtige theaterzalen. Hiermee vergroot u uw bereik en tevens biedt dit een alternatief voor een kwetsbare doelgroep die thuis het event live kunnen bijwonen. Wij kunnen u helpen om dit mogelijk te maken!

We hebben protocollen gemaakt om de veiligheid van gasten en onze medewerkers te kunnen blijven garanderen. In overleg is ook catering mogelijk en deze voldoet aan alle hygiëneregels. Heeft u interesse? We maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Een afspraak op locatie is ook mogelijk, uiteraard met inachtneming van gepaste afstand. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Overhand via joverhand@zaantheater.nl of Simone Gerkema via sgerkema@zaantheater.nl