Wat is er op dit moment mogelijk in het Zaantheater?

Op locatie
Het Zaantheater staat op een unieke plek in Zaandam en beschikt over een diversiteit aan ruimtes, ieder uniek door haar karakteristieke kenmerken en grootte, om gasten te ontvangen*. Van het souterrain tot aan het dak, het gehele theater staat tot uw beschikking waarbij wij natuurlijk rekening houden met voldoende afstand en overige richtlijnen van het RIVM zodat uw evenement veilig en verantwoord verloopt. Wij denken graag met u mee om in deze tijd kleine vergaderingen en events mogelijk te maken. Ook voor 1:1 of sollicitatiegesprekken hebben wij geschikte ruimtes. Het Zaantheater blijft ook nu een inspirerende locatie met prachtig uitzicht over de Zaan. Klik hier voor de actuele en coronaproof capaciteit van de zalen of neem contact op met ons Salesteam.
*de maximaal toegestane groepsgrootte is afhankelijk van de op dat moment geldende overheidsmaatregelen.

Ook zeer geschikt voor uw online evenement, fotoshoots en video-opnames
Een andere mogelijkheid is om een webinar te organiseren of uw event te livestreamen in een van onze prachtige theaterzalen, of in onze foyer met uitzicht over de Zaan. Met een online event vergroot u uw bereik en tevens biedt dit een alternatief voor een kwetsbare doelgroep die thuis het event live kan bijwonen. Wij hebben de faciliteiten in huis en kunnen u helpen om dit mogelijk te maken. Op zoek naar een fotogenieke omgeving voor een fotoshoot of video-opname? De prachtige zalen en het uitzicht zijn hiervoor zeer geschikt.

Neem geheel vrijblijvend contact op
Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden voor uw evenement en samen met u kijken wij graag naar wat het beste bij uw wensen aansluit. Neem geheel vrijblijvend contact op met Janine Overhand via events@zaantheater.nl of via 075-6555317 / 075-6555330 en wij vertellen u graag meer!