Wat is er op dit moment mogelijk in het Zaantheater?

Het Zaantheater beschikt over een diversiteit aan ruimtes, ieder uniek door zijn karakteristieke kenmerken en grootte, om gasten te ontvangen. Van het souterrain tot aan het dak, het gehele theater staat tot uw beschikking waarbij wij natuurlijk rekening houden met de 1,5 meter afstand maatregel en overige richtlijnen van het RIVM. Wij denken graag met u mee om in deze tijd kleine vergaderingen en events mogelijk te maken. Ook voor 1:1 of sollicitatiegesprekken hebben wij geschikte ruimtes. Het Zaantheater blijft ook nu een inspirerende locatie met prachtig uitzicht over de Zaan. Klik hier voor de actuele en coronaproof capaciteit van de zalen of neem contact op met ons Salesteam.

Unieke locatie voor webinars en livestreams
Een andere mogelijkheid is om een webinar te organiseren of uw event te livestreamen in een van onze prachtige theaterzalen. Hiermee vergroot u uw bereik en tevens biedt dit een alternatief voor een kwetsbare doelgroep die thuis het event live kunnen bijwonen. Wij kunnen u helpen om dit mogelijk te maken!

Wat is er mogelijk?

Tijdens de persconferentie van dinsdag 3 november zijn er opnieuw strengere maatregelen aangekondigd. Vanaf 19 november gaan we terug naar de gedeeltelijke lockdown en kunnen we weer 30 bezoekers per voorstelling en evenement ontvangen in aangepaste setting.

Voor overige zaalopstellingen en/of mogelijkheden van onze andere ruimtes neemt u contact op met Janine Overhand of Simone Gerkema via events@zaantheater.nl of via 075-6555317/330