Wat is er op dit moment mogelijk in het Zaantheater?

Het Zaantheater staat op een unieke plek in Zaandam en beschikt over een diversiteit aan ruimtes, ieder uniek door zijn karakteristieke kenmerken en grootte, om gasten te ontvangen. Van het souterrain tot aan het dak, het gehele theater staat tot uw beschikking waarbij wij natuurlijk rekening houden met de 1,5 meter afstand maatregel en overige richtlijnen van het RIVM zodat uw evenement veilig en verantwoord verloopt. Wij denken graag met u mee, als evenementenlocatie, om in deze tijd kleine vergaderingen en events mogelijk te maken. Ook voor 1:1 of sollicitatiegesprekken hebben wij geschikte ruimtes. Het Zaantheater blijft ook nu een inspirerende locatie met prachtig uitzicht over de Zaan. Klik hier voor de actuele en coronaproof capaciteit van de zalen of neem contact op met ons Salesteam.

Unieke locatie voor uw online evenement
Een andere mogelijkheid is om een webinar te organiseren of uw event te livestreamen in een van onze prachtige theaterzalen. Hiermee vergroot u uw bereik en tevens biedt dit een alternatief voor een kwetsbare doelgroep die thuis het event live kunnen bijwonen. Wij hebben de faciliteiten in huis en kunnen u helpen om dit mogelijk te maken!

Wat is er mogelijk?

Door de getroffen overheidsmaatregelen is het Zaantheater tot en met 2 maart 2021 gesloten. Hopelijk gaan we na 2 maart terug naar de gedeeltelijke lockdown en kunnen we weer 30 bezoekers per voorstelling en evenement ontvangen in aangepaste setting.

Voor overige zaalopstellingen en/of mogelijkheden van onze andere ruimtes neemt u contact op met Janine Overhand via events@zaantheater.nl of via 075-6555317/330