Een waardig afscheid op een prachtige locatie aan de Zaan

In deze zware en emotionele periode is het niet voor te stellen om afscheid te moeten nemen van een overleden dierbare op een, voor ons, tegenstrijdige en onpersoonlijke wijze waarbij wij elkaar helaas geen schouder kunnen aanbieden om te huilen of een troostende arm om iemand heen mogen slaan. Het Zaantheater kan u bijstaan om in deze moeilijke periode op een waardige en zo persoonlijk mogelijke wijze afscheid te nemen van uw dierbare. U kunt bij ons terecht voor een afscheidsceremonie of een herdenkingsdienst. Wij beschikken over verschillende ruimtes waaronder twee theaterzalen, diverse lichte foyers met prachtig uitzicht over de Zaan en eigen parkeergelegenheid.

De mogelijkheden in het Zaantheater zijn groot. Een film of foto’s op groot scherm, bijzondere belichting, vervoer over het water, ballonnen oplaten vanaf het terras of de bijeenkomst laten filmen, dit behoort allemaal tot de opties om het afscheid, zeker in deze periode, zo bijzonder en persoonlijk mogelijk te laten verlopen.

Uw persoonlijke wensen staan hierbij altijd voorop en wij nemen u daarbij graag de zorg uit handen. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Overhand via joverhand@zaantheater.nl of Simone Gerkema via sgerkema@zaantheater.nl