Trouwen in het Zaantheater

Just a perfect day…

Hoe mooi is het om in deze ongewone en emotionele tijd uw liefde voor elkaar te vieren. Onze Albert Heijnzaal, waar normaliter ruimte is voor 890 bezoekers, staat volledig tot uw beschikking voor uw intieme trouwceremonie. Een bijna lege zaal waar uw geloftes aan elkaar zullen nagalmen nadat u deze heeft uitgesproken ten overstaan van uw meest dierbare naasten of via een livestream.

Wat kunnen wij bieden?

Wij nemen u graag het regelwerk uit handen. Zo kunnen wij de uitnodigingen verzorgen, de perfecte fotoreportage en fotograaf regelen en ervoor zorgen dat de gehele dag vlekkeloos verloopt. Dit alles om ervoor te zorgen dat u onbezorgd kan genieten van een prachtige en onvergetelijke dag!

De meest romantische dag vier je natuurlijk in het Zaantheater!

Ervaar de persoonlijke benadering die zo kenmerkend is voor het Zaantheater en onmisbaar voor de dag van uw leven. Heeft u interesse? We maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Een afspraak op locatie is ook mogelijk, uiteraard met inachtneming van gepaste afstand. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Overhand via joverhand@zaantheater.nl.