Actuele zaalopstellingen

*Tijdens de persconferentie van dinsdag 3 november zijn er opnieuw strengere maatregelen aangekondigd. Vanaf 19 november gaan we terug naar de gedeeltelijke lockdown en kunnen we weer 30 bezoekers per voorstelling en evenement ontvangen in aangepaste setting.*

Het Zaantheater beschikt over diverse prachtige ruimtes, die voor meerdere doeleinden inzetbaar zijn. Op maandag 28 september jongstleden zijn de landelijke maatregelen aangescherpt. Zodoende zijn op dit moment enkel evenementen met een maximum van 30 bezoekers toegestaan in ons theater. Wij denken graag met u mee om in deze tijd vergaderingen en events mogelijk te maken. Ook voor 1:1 of sollicitatiegesprekken hebben wij geschikte ruimtes. Het Zaantheater blijft ook nu een inspirerende locatie met prachtig uitzicht over de Zaan. Bekijk het overzicht voor de Coronaproof mogelijkheden qua capaciteit per zaal.  

Uiteraard bent u van harte welkom voor een rondleiding of een vrijblijvende afspraak, zodat u een goede indruk kunt krijgen van onze locatie. U kunt hiervoor contact opnemen met ons salesteam.

Foto: Mike Bink