Zaantheater en Covid-19

Normaliter organiseert het Zaantheater honderden evenementen in alle soorten en maten, voor bedrijven, instellingen en particulieren vanuit het hele land. Met onze passie en creativiteit maken wij graag van al uw wensen een tot in de puntjes verzorgde belevenis. Maar op dit moment zijn onze zalen leeg, de kleedkamers onbezet en in ons mooie gebouw is het ongewoon stil. Met pijn in ons hart hebben wij alle voorstellingen en evenementen tot en met 30 juni 2020 moeten annuleren. Een verregaande maar begrijpelijke maatregel die ervoor moet zorgen dat het Corona-virus zich niet verder binnen Nederland verspreidt. 

Ondanks alles werken wij achter de schermen onverminderd hard door en zijn wij waar mogelijk op zoek naar vervangende data voor reeds geplande evenementen. Daarnaast kijken wij met een frisse en creatieve blik naar ons theater om nieuwe manieren te bedenken om van uw toekomstige evenement een echte happening te maken. Gelukkig zijn er ook nu nog mogelijkheden in het Zaantheater waarbij wij de anderhalve meter afstand en overige maatregelen van het RIVM in acht houden. En dankzij de langzame versoepeling van de maatregelen kunnen wij per 1 juni ruimte bieden aan steeds grotere groepen. Het Zaantheater beschikt over de juiste faciliteiten om uw evenement, zij het in een andere vorm, toch te kunnen laten plaatsvinden. Op deze webpagina staat al actuele informatie verzameld en houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Ondertussen blijven wij met een positieve blik naar de toekomst kijken. De deuren van het Zaantheater zijn voor nu gesloten maar wij zitten in ons thuiskantoor voor u klaar en u kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor uw toekomstige evenement te bespreken.