Trouwen

Just a perfect day…

Als er één dag in je leven perfect moet verlopen, dan is het wel de dag waarop je trouwt. De huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner, het feest: bij het Zaantheater kan het allemaal!

Honderd brandende fakkels aan de Zaan? Een over the top weddingcake van acht verdiepingen? Er is heel veel mogelijk. Voor een theatrale ontvangst, een gospelkoor bij de huwelijksplechtigheid of een swingende band tijdens de feestavond ben je bij ons aan het goede adres. En denk ook eens aan een aankomst per koninklijke koets of misschien wel met een romantische salonboot via de Zaan.

Dineren met ongekende mogelijkheden.

Natuurlijk kunnen wij ook het bruidsdiner verzorgen. Een high tea, een klassiek uitgeserveerd diner, een luxe dinerbuffet of een trendy ‘walking dinner’ met live cooking: wij informeren jullie graag over de vele mogelijkheden. Wat dacht je van een diner op het podium van de grote zaal, een buffet in de foyer van het Zaantheater of een intiem diner in ons gezellige theaterrestaurant? Wij denken graag met jullie mee.

Wat kunnen wij bieden?

Wij nemen jullie graag het regelwerk uit handen. Zo kunnen wij een band regelen die past bij jullie smaak en wensen. Ook kunnen wij de uitnodigingen verzorgen en parkeerplaatsen reserveren voor de gasten in de parkeergarage van het Zaantheater. Dit alles om ervoor te zorgen dat jullie onbezorgd kunnen genieten van een prachtige en onvergetelijke dag!

De meest romantische dag vier je natuurlijk in het Zaantheater!

Ervaar de persoonlijke benadering die zo kenmerkend is voor het Zaantheater en onmisbaar voor de dag van je leven. Kom langs of maak een afspraak met Janine Overhand via telefoon 075 6 555335 of via trouwen@zaantheater.nl.