Uw evenement

….in een inspirerende omgeving.

Naast dat er in het Zaantheater uiteraard voorstellingen te zien zijn, weten bedrijven en instellingen ons te vinden voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, congressen, bedrijfsfeesten en presentaties. Ook voor productpresentaties, gala’s en premières kunnen u en uw gasten bij het Zaantheater terecht.

De diverse foyers kunnen naar gelang uw wensen en doelen gebruikt worden voor workshops, een ontvangst, een beursvloer of het plaatsen van informatiestands. Het serveren van een lunch, diner en/of borrel behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. En wat dacht u ervan om een klanten- of bedrijfsavond te combineren met een mooie theatervoorstelling?

Jaarlijks herbergt het Zaantheater honderden evenementen in alle soorten en maten, voor organisatoren uit het hele land. Met een voorliefde voor organisatie en creativiteit maken wij van al uw wensen een tot in de puntjes verzorgde belevenis. Mensen komen graag naar het Zaantheater, ook tijdens zakelijke bijeenkomsten. De theatrale sfeer in het gebouw en vooral in de theaterzalen zorgt voor een bijzondere setting van uw bijeenkomst.

Voor meer informatie en/of boekingen kunnen bedrijven en particulieren contact opnemen met de afdeling Sales via Janine Overhand 075-6555 317 of events@zaantheater.nl.

Zoekt u een zaal voor een uitvoering van uw orkest, dansschool of toneelvereniging? Neem dan contact op met Sander Buckers: 075-6 555 305 of sbuckers@zaantheater.nl.

Foto: Jolanda Fisser