Parkeren

Het Zaantheater heeft een eigen parkeergarage. Bij de portier kun je een uitrijkaart kopen voor € 6 per avond. NB: de parkeergarage heeft een hoogte van max. 1.90m.

Ook kun je jouw auto parkeren op parkeerterrein de Burcht. Hier geldt betaald parkeren. In het centrum van Zaandam, dus ook op de Burcht, geldt belparkeren, maar je kunt ook betalen bij een van de betaalautomaten op de Burcht.

Het Zaantheater verkoopt ook uitrijkaarten voor Q-park parkeergarage De Rozenhof aan de overkant van het theater (de Burcht voorbijrijden, de brug over langs het Zaantheater, daarna aan uw rechterzijde bij de VOMAR). Waardekaarten voor de Rozenhof kun je bij de portier kopen voor € 6 per avond met een maximum parkeertijd van 4 uur. Parkeer je langer dan 4 uur, dan dien je bij te betalen bij de betaalautomaat van de Rozenhof (dit is het geval bij lange voorstellingen, en als je vantevoren gaat eten).

Let op: als je op straat parkeert dan is de maximale parkeerduur 1,5 uur! Parkeer dus in een van de parkeergarages om een bekeuring te voorkomen.