Referenties van huurders

Mirjam Buitenhuis – ROC Horizon College

“Afgelopen vrijdagmiddag en –avond was het Horizon College met een gezelschap van ruim 70 personen te gast in jullie mooie theater. Ik heb Esther afgelopen vrijdagavond al uitgebreid bedankt voor jullie gastvrijheid en service, maar via deze mail wil ik het hele team even bedanken….
Het was super… J, de ambiance bij jullie is heel relaxed, personeel erg vriendelijk en behulpzaam en het eten uitstekend. Ik heb een hoop complimenten ontvangen die ik hierbij direct aan jullie doorgeef !!! Ook geef ik mijn ervaring door aan de secretaresses van de andere sectoren binnen onze organisatie en wie weet leidt dat weer tot een mooie order bij jullie”.

Jan Smit – Ronde van Noord Holland

“Mooi te constateren dat er met de professionele begeleiding zo’n prima avond uit komt.”

Brigit Nielen – senior manager – Randstad Noordwest

“Het regent hier werkelijk complimenten uit alle hoeken van onze regio. Iedereen vond het niet een gewoon goede, maar een perféct georganiseerde bijeenkomst. Ook over de catering en de parkeergelegenheid was iedereen zeer te spreken.”

Martine Hos – communicatie adviseur Rabobank Zaanstreek

“Nogmaals dank aan alle betrokkenen voor de perfecte organisatie. Ik krijg alleen maar complimenten, maar die zijn voor jullie bedoeld!”

Robbert Jan en Bo – Particulier

“Wij hebben onze dag als zeer bijzonder ervaren en kijken er met veel plezier op terug. Onze avond bij jullie in het Zaantheater, was fantastisch. De aankleding, het personeel, kortweg echt top. Wij, maar ook de gasten, waren zeer te spreken over de avond. Daarom ook onze grote dank voor het regelen van deze mooie avond”.