Artiestencatering

Artiestencatering staat voor verantwoord en goed eten voor of na de theatervoorstellingen. Geheel afgestemd op de doelgroep en de wensen van de opdrachtgever en de artiest. Onze kracht is om voor iedere doelgroep de juiste gerechten te serveren. Afwisselend, gezond én verrassend!

U hebt de keuze uit artiesten catering in de artiestenfoyer of de mogelijkheid een diner te reserveren in ons Theaterrestaurant MUZE–eten en drinken. Chef-kok Roland Rol werkt met eerlijke en verse producten. Alternatieven (dieetwensen) kunnen bij ons altijd worden besproken, mits deze minimaal 8 werkdagen voorafgaand aan de speeldatum bij ons kenbaar gemaakt worden. Of het nu om een ontbijt, lunch of diner gaat; wij houden rekening met de wens van de artiesten. Artiestencatering staat bij ons gelijk aan feest voor de smaakpapillen!

Onze dinerbuffetten bieden u een keus uit verschillende gerechten en vormen daarmee een volwaardige maaltijd. Vlees, vis, vegetarisch, gecombineerd met aardappels, pasta of rijst.

Omdat het diner wordt geserveerd in buffetvorm, is het noodzakelijk één keuze te maken voor het hele gezelschap. Bij grote groepen kunnen er (in overleg) meerdere gerechten geserveerd worden. Voor artiesten catering betaalt u slechts € 12,50 per persoon voor 2 gangen. Ook is het mogelijk gebruik te maken van een broodjeslunch à € 9,00 bestaande uit diverse belegde broodjes, vers handfruit, melk en karnemelk, eventueel aangevuld met soep incl. stokbrood à € 3,50 of een warme snack à € 2,50. Indien u dit vooraf heeft aangegeven is het mogelijk de rekening te laten verlopen via de borderel. Tussen alle bedrijven door is er wellicht tijd voor een gratis kopje koffie, thee of warme chocolademelk in onze gezellige artiestenfoyer! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Simone Gerkema via sgerkema@zaantheater.nl