Tips voor in de lockdown

In dit nieuwe jaar pakken we de draad weer op met ZaanThuisTheater en hebben we weer mooie voorstellingen, bijzondere verhalen en leuke activiteiten om de lockdown mee te vullen. Iedere donderdag vindt u hier leuke tips en initiatieven uit de culturele wereld die u niet wilt missen.  

Veel kijk-, lees- en luisterplezier!

De tips van deze week

'Mijn nachten met Churchill' - Diederik van Vleuten

Diederik van Vleuten geeft met 'Mijn nachten met Churchill' een kijkje in zijn jeugd. Hij vraagt zich af waarom zijn vader hem niet vertrouwelijk heeft ingewijd in de mannenwereld, maar zijn zoon liever complete redevoeringen van Winston Churchill leerde. Op 11 mei 2021 is Diederik van Vleuten te zien in het Zaantheater met zijn nieuwe voorstelling 'De aanbidding der Wijzen' over zijn zoektocht naar Leonardo da Vinci.

De Vandalen - Leven in tijden van Corona

'Toen wij de tijd hadden' is een online dramaserie over het leven dat doorgaat in tijden van isolatie. Volledig vanuit huis gemaakt door De Vandalen. Iedere dinsdag en vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering op hun website.

Het Repelsteeltje en de Blinde prinses-bordspel

Alles wat je nodig hebt om het spel te spelen, kun je hier downloaden. Dus trommel je broertjes, zusjes of je ouders op en speel dit knotsknettergekke spel!