Podcasttips

Heeft u zin om even alles te vergeten en heerlijk te luisteren naar een podcast? Wij hebben voor u de leukste en mooiste podcasts op een rijtje gezet met artiesten die dit jaar nog naar het Zaantheater komen. Laat u inspireren en geniet vooral door te luisteren! (Alle podcasts zijn ook te beluisteren via Spotify)

Marc-Marie & Aaf Vinden Iets - Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius
Deze twee nemen niks voor lief. Ze verwonderen zich als theatermakers en schrijvers over alledaagse zaken, waarvan veel van ons niet eens een mening over hebben. De onderwerpen variëren van bakfiets tot airfryer en er worden vragen gesteld zoals: waarom een OV kaart geel is en wat het lelijkste strand in Nederland is. Er komt van alles voorbij in deze podcast. En als laatste sluiten ze hun podcast af met een recensie. Zoals u merkt is Marc-Marie zeer 'Uitgesproken' en met zijn voorstelling 'Uitgesproken' staat hij op 31 maart in het Zaantheater.

De Paulien Cornelisse podcast
Paulien leest voor uit 'Taal voor de leuk' en 'De verwarde cavia'. Paulien Cornelise komt ook naar het Zaantheater met haar voorstelling: 'Aanstalten'. 

Leef Je Mooiste Leven Podcast – van Michael Pilarczyk en Cindy Koeman
Een podcast van Michael Pilarczyk en Cindy Koeman. Over persoonlijke ontwikkeling, geluk, geld, bewustzijn, innerlijke rust, mindfulness, meditatie en levenskunst. Wij inspireren u met praktische info hoe u uw mooiste leven kunt gaan leven. Missie: Join the movement for a healthy, wealthy, happy life! Enthousiast geworden van de podcast? Michael Pilarczyk komt op 13 juni naar het Zaantheater met zijn voorstelling: 'Rust in je hoofd'. 

Voor de Show in Toomler - Rayen Panday en Stefan Pop
De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week met een gast en altijd vanuit comedyclub Toomler. Kunt u geen genoeg krijgen van Rayen? Dan hebben wij goed nieuws, want op 18 mei staat hij in het Zaantheater met zijn voorstelling 'Focus'.