De tips van kassadame Marie-José

Lief theaterpubliek. Vandaag hebben we weer een aantal tips voor u en deze komen van niemand minder dan Marie-José, het derde lid van de drie musketiers. Sinds deze maand werkt Marie-José al 21 jaar in ons theater. Zij is het vriendelijke gezicht dat u tegenkomt bij binnenkomst. Haar hobby’s zijn fietsen, wandelen en naar het theater gaan natuurlijk. Marie-José houdt het meest van muziek en musical. Live voorstellingen bezoeken gaat nu even niet, maar gelukkig is er online genoeg te vinden. Bekijk hieronder de tips van Marie-José.

Tip van Marie-José! Livestream Emily Barker

Vanavond kunt u al direct genieten van een gratis online sessie van Emily Barker. Deze Australische, award-winnende singer-songwriter heeft in diverse americana en folk bands gespeeld en schreef muziek voor de BBC-series Wallander en The Shadow Line. Daarnaast heeft ze ook een aantal succesvolle soloalbums gemaakt. Fans van folk, country en Fleetwood Mac zullen dit niet willen missen. Op donderdagavond 15 april kunt u deze sessie vanaf 20.30 uur volgen.

Tip van Marie-José! De online premiere van 'Matties' van danstheater AYA

Voor de dansliefhebbers onder ons is de nieuwste voorstelling van AYA een echte aanrader. AYA is geen onbekende van het Zaantheater. In maart hebben zijn nog een periode in ons theater gemonteerd. Deze voorstelling kunt u dus binnenkort online zien. Matties vertelt het verhaal over het bewogen leven van scholieren en in het bijzonder de vriendschappen die op school worden gemaakt. AYA laat je de verschillende gezichten van vriendschappen zien. De een wordt buitengesloten en de ander mag altijd meedoen. En hoe kan het dat het met de een zo goed klikt en de band met een ander snel verzwakt? De meeslepende dansvoorstelling Matties is een zoektocht naar de mechanismen achter vriendschap.

Matties is te zien op woensdag 21 april om 19.30 uur. Voorafgaand aan de voorstelling zal er een korte introductie en interview met Wies Bloemen zijn en na de voorstelling is er nog een Q&A met de vier dansers. Koop hier uw tickets.

Tip van Marie-José! Koningsdagspecial van Titus en Fien

Titus en Fien zijn weer terug en dit keer met een Koningsdagspecial. Op 27 april zijn Titus en Fien met hun Koningsdag Show live te zien vanuit de Van Hoorne Studios. Er wordt vrolijk gezongen, volop geshopt op de digitale vrijmarkt en fanatiek gesport op de Koningsspelen. De livestream start op dinsdag 27 april om 16.00 uur en duurt zo’n twee uur. Ook Marie-José zal deze voorstelling niet aan haar voorbij laten gaan. Samen met de kleinkinderen gaat zij op koningsdag genieten van de altijd vermakelijke Titus en Fien. De echte Titus en Fien fans kunnen al voor de uitzending aan de slag met de 'Versier je Koningsfiets' wedstrijd. De mooiste fiets kan een fantastische prijs winnen.

Extra tip: Oostpool Stream - Laura H.

Oostpool presenteert Laura H., naar de gelijknamige bestseller van Thomas Rueb. Laura H. is een waargebeurd verhaal over een jonge vrouw die met haar familie uit het kalifaat ontsnapt en bij terugkomst in Nederland wereldnieuws werd. Haar terugkomst zorgde voor heftige discussies en leidde tot haar arrest. Waarom ging ze naar het Kalifaat? Waarom besloot ze weer terug te komen? Journalist en schrijver Thomas Rueb ging op onderzoek uit en dit resulteerde in het aangrijpende boek Laura H. Van de bestseller is een theaterversie gemaakt en is te zien op Oostpool Stream op vrijdag 23 april om 20.15 uur. Koop hier uw tickets.

Extra tip: Roos en haar mannen Youtube-kanaal

Roos en haar mannen kent u ongetwijfeld van Villa Achterwerk. De typetjes Rosalien, Gert-Jan en Willem maakten de meest bizarre avonturen mee. De serie stond bekend om zijn stunts, humor en de gasten die op bezoek kwamen. Villa Achterwerk is helaas niet meer op de tv te zien, maar op het Youtube-kanaal van Roos en haar mannen staan genoeg leuke filmpjes van het trio en hun avonturen.