De tips van kassadame Eke

Deze donderdag deelt Eke Fonteijn, één van de drie musketiers achter de kassa, haar tips voor het ZaanThuisTheater. Eke werkt al sinds de Speeldoos bij ons en kan niet wachten om weer in de theaterzaal te zitten samen met haar kleinkinderen.
Laat u inspireren!

Tip van Eke! – Stadswandeling 075
Eke is dol op hardlopen en wandelen. “Lekker buiten zijn! Ik bof want in deze coronatijd  kan ik dit prima blijven doen”. Ze vindt het jammer dat de hardloop- en wandelevenementen allemaal zijn afgelast en het ook nog wel een tijdje zal duren voordat die weer van start kunnen gaan. Eke vertelt ons wat op dit moment wél mogelijk is op het gebied van wandelen en ook nog eens ontzettend leuk is: de Stadswandeling 075! Lekker wandelen in Zaandam met onderweg takeaways en een Pubquiz met vragen over de Zaanstreek. Aanmelden kan via Instagram.

Tip van Eke! –Voorstellingen voor het hele gezin van het Ro theater en Titus en Fien
In haar rol van Oma ging Eke de afgelopen jaren regelmatig met haar kleinkinderen naar het Zaantheater. Nu we niet naar het theater kunnen is het heel leuk om met de kleinkinderen online naar een kindertheatervoorstelling te kijken. Voor kinderen vanaf 8 jaar is Snorro en de Gelaarsde Poes van het Ro Theater ontzettend leuk en hilarisch. Voor de kleintjes vanaf 4 is Hans & Grietje van Titus en Fien een aanrader.

Tip van Eke! – Online Yin Yoga
Naast wandelen en hardlopen is Eke thuis vaak te vinden op een yogamatje. Yin Yoga maakt haar hoofd leeg en is heerlijk ontspannen in deze roerige tijd.

DIY Deurhanger
Een momentje rust is een welkome traktatie in deze lockdown. In het ZaanThuisTheater vind je daarom deze week de Zaantheater-deurhanger.
NIET STOREN?! We willen nu allemaal soms even niet gestoord worden… of hebben juist wel zin om te kletsen en een spelletje te spelen? Vanuit het ZaanThuisTheater hebben we daarom een handige DIY deurhanger ontworpen: “Niet storen! de voorstelling is begonnen” of “ Kom binnen, de voorstelling gaat zo beginnen”. Zo kun je duidelijk maken aan je ouders dat je aan het gamen bent, een boek leest of juist wél zin hebt in vermaak! Download hier de deurhanger, volg de instructies en deel je creatie met ons op facebook en instagram