De tips van comedian Rayen Panday

Deze week deelt niemand minder dan Rayen Panday een tip in het ZaanThuisTheater. De comedian uit Zaandam is een graag geziene artiest in het Zaantheater en staat op maandag 24 mei met zijn vijfde solovoorstelling ‘Trigger’ bij ons op het podium. Ondanks dat de theaters op dit moment gesloten zijn, zit Rayen niet stil. Zo is hij onder andere fanatiek aan het wandelen door de Zaanstreek en maakt hij elke week samen met Stefan Pop de podcast Voor De Show in Toomler. Elke week bespreken de comedians de actualiteiten in de hoop inspiratie te vinden voor nieuw materiaal.

Veel kijk- en luisterplezier!

Tip van Rayen! Najib Amhali – ‘The Best Of’

Zaterdag 13 februari zit Rayen voor de tv want dan is zijn goede vriend en cabaretier Najib Amhali te zien op SBS6 met zijn show ‘The Best Of’. De shows van het genie uit Krommenie zijn altijd binnen no time uitverkocht en in deze voorstelling heeft Najib de beste grappen uit zijn vijf voorgaande show verzameld. ‘The Best of’ is een spetterende liveshow met alle klassiekers van Najib. Dat wordt gegarandeerd lachen!

Legendarische show van Eddie Murphy op Netflix

De show ‘Delirious’ met Eddie Murphy in zijn inmiddels befaamde rode leren pak is voor velen de eerste kennismaking met stand-up comedy geweest. Deze show uit 1983 is de inspiratiebron voor vele Nederlandse cabaretiers en is nu te zien op Netflix. De grappen en imitaties wisselen elkaar in rap tempo af en de jonge Eddie staat als een rockster op het podium. Niet alle grappen zullen vandaag de dag nog gemaakt worden maar desondanks is deze show een echte must-see voor elke comedyliefhebber.

60 minuten met Theo Maassen

In de podcast Ervaring voor Beginners praat Theo Maassen exact 60 minuten met makers over de kunst van het maken. Cabaretiers maar ook filmregisseurs, scenarioschrijvers, reclamemakers, stripauteurs en schrijvers schuiven aan bij Theo. Hij  vraagt hen het hemd van het lijf om beginnende makers op weg te helpen. Na 60 minuten gaat de kookwekker en dan is het gesprek afgelopen. Luister hier naar de podcast en laat u inspireren!

Geef Nasrdin cadeau op Valentijndag!

In 2019 toerde Nasrdin Dchar met zijn succesvoorstelling over de liefde door het hele land. Op zondag 14 februari speelt hij een speciale Valentijnseditie van ‘JA’ in de Meervaart en u en uw geliefde kunnen daar thuis van genieten via de lovestream! In zijn kenmerkende persoonlijke stijl laat Nasrdin zien hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, wat trouwen teweeg brengt in een mensenleven en hoe je uiteindelijk met een licht hart ‘JA!’ kunt zeggen. De lovestream begint zondag om 20:30 uur en kaarten zijn nu te reserveren.

TG Maastricht opent online café met Kroegverhalen

Met de online-voorstelling ‘Kroegverhalen’ opent Toneelgroep Maastricht vanaf 13 februari op vier zaterdagavonden de deuren van een virtueel café. Voor aanvang krijgt u een kroegpakket met Limburgse dranken en lekkernijen thuis bezorgd, zodat u tijdens de voorstelling heerlijk kunt borrelen. Via ZOOM draagt Gastheer Michel Sluysmans de beste kroegverhalen voor van Simon Carmiggelt en country-duo Polly & Bruce verzorgt de muziek. En het publiek zelf wordt uitgenodigd de mooiste kroegervaringen en -herinneringen met elkaar te delen.

Klik hier voor meer informatie, voorstellingsdagen of het reserveren van uw tafeltje in het café.

 

Pssst… volgende week ziet u op zaterdag 20 februari om 20.30 uur Rayen Panday op SBS6 met zijn voorstelling ‘Fenomeen’. Tip van het Zaantheater!