Zwanenmeer (vanaf 6 jaar)

Holland Opera Genre: Jeugd & Familie

De koning wil trouwen en geeft een bal. Elize en Azalea trekken lootjes wie naar het bal mag, want één van hen moet thuis blijven om op de zusjes te passen.

Elize wint en belooft vóór twaalf uur thuis te zijn. Maar wanneer ze thuiskomt, beweert Azalea dat een boze heks de kleine zusjes heeft omgetoverd tot zwanen. Zwanenmeer is gebaseerd op het beroemde ballet van Tsjaikovski en het sprookje De Wilde Zwanen van Hans Christian Andersen. De voorstelling kreeg 4 sterren van het NRC.

Serie Jeugdtheater
Deze voorstelling is onderdeel van de Serie Jeugdtheater. Kies drie of vijf voorstellingen uit het lijstje geselecteerde voorstellingen en ontvang een mooie korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal vrolijke theaterbelevenissen voor jong en oud. Bekijk alle voorstellingen in de Serie Jeugdtheater

Bestel hier uw Serie Jeugdtheater 


Extra info

Meezingworkshop Zwanenmeer
Je droomt er vast wel eens van om mee te zingen in een professionele voorstelling. Dit is je kans! Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud dan kun je je opgeven. Je krijgt de muziek van tevoren opgestuurd. Die moet je uit je hoofd leren. Voorafgaand aan de voorstelling oefen je met de hele cast en muzikanten. Tijdens de voorstelling zing je dan de opening meerstemmig mee samen met de 2 hoofdrolspelers, hoe cool is dat? De participatieworkshop is gratis voor kinderen met een kaartje voor de voorstelling. Let op: er is plek voor maximaal 12 kinderen, vol = vol. Als jij je wilt opgeven kun je een mail sturen naar: marketing@zaantheater.nl met daarin je naam, leeftijd en stoelplaats(en).