Zomerconcert met Loet van der Lee Kwintet

Borrels, Bites, Dinner & Live Muziek Genre: Muziek

Dit zomerconcert is helaas geannuleerd vanwege de hernieuwde coronamaatregelen.

Ben je al bekend met ons terras aan de Zaan? Hier kun je elke zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur heerlijk toeven. Geniet van een gevarieerde kaart en lekkere zomerse drankjes. Daarnaast kun je op zaterdag en zondag deelnemen aan leuke workshops en (kinder)activiteiten.

 

Geniet op vrijdagavond 13 augustus van de muziek van Het Loet van der Lee Kwintet. Het Loet van der Lee Kwintet heeft een passie voor optreden die geen grenzen kent, ze jammen met publiek van elke omvang. Levendige en energieke muziek die duidelijk van henzelf is. Het resultaat is op alle albums te horen.

Bandleider Van der Lee is al dertig jaar actief als jazztrompettist, componist, docent en organisator van muziekevenementen. Loet speelde met kleine en grote orkesten over de hele wereld en wordt niet alleen als jazz- en Latin-jazz solist gerespecteerd, maar ook als sectie- en eerste trompettist. Als leider van zijn Quintet/Quartet, de Holland Big Band en Descarga Amsterdam maakte hij vanaf 1996 al 13 eigen cd-producties en schreef een serie studieboeken over trompet spelen.

De zomerconcerten op het Zaantheater Zomerterras zijn vrij toegankelijk.