FluXus presenteert

Zaanse Zeikerds, de Corona-comedy Genre: Stadsprogrammering

Zaanse Zeikerds in het Zaantheater: een theatrale en muzikale Corona-comedy op 1,5 meter afstand!

Een groep bewoners uit Zaanstad komt in opstand tegen alle strenge maatregelen rondom Covid 19. De BOA’s hebben hun handen vol om het Zaanse volk in bedwang te houden. Er valt heel wat te zeiken in deze musical en daar zijn de Zaankanters heel goed in…

FluXus musical productiegroep speelt 'Zaanse Zeikerds' de musical, met een live-combo onder leiding van Sebastian Ohm. Hij neemt ook de blaassectie op zich. Verder bestaat het ensemble uit Joke van der Bunt op piano, Marcel de Hoop op toetsen. Nathalie Prins van Duin maakt de prachtige kostuums samen met de kostuumploeg van het Zaantheater. Deze theatrale en muzikale vertelling met talloze verwijzingen naar bestaande, bekende musicals gebaseerd op de off-broadway show, Urinetown. De Zaanse Theatermaker Majanka Fröhlich liet zich inspireren door de corona-crisis en schreef deze muzikale komedie waarin je ziet  dat het "nieuwe normaal" behoorlijk abnormaal is.  

FluXus musical productiegroep bestaat uit 30 gevorderde zang-, dans- en theaterleerlingen van FluXus in de leeftijd van 12 tot 60 jaar. De leerlingen krijgen 3 uur per week les.

Dit project is een samenwerking tussen de netwerkdocenten van FluXus. 

Giovanni van Gom: Choreografie
Daphne Groot: Zangcoach
Majanka Fröhlich: Tekst en regie

De voorstelling is geheel corona-proof en wordt op 1,5 meter afstand gespeeld.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------