FluXus en Zaantheater presenteren:

Zaans Zilver Genre: Stadsprogrammering

Kom genieten van prachtige muziek tijdens de voorstelling 'Songbook' en laat u verrassen door de talenten van Zaans Zilver!

Zaans Zilver is het talentontwikkelingsproject voor 60-plussers, dat kunstencentrum FluXus en het Zaantheater al 6 jaar organiseren. Ook dit jaar geven we een presentatie, ondanks alle tegenslagen die Corona op ons pad geworpen heeft.

Alle deelnemers hebben het afgelopen jaar gevoeld hoe belangrijk het is om creatief te zijn en hoe er vanuit een groot gemis een nog grotere motivatie ontstaat om door te gaan. De 18 deelnemers brengen in intieme setting voor u een lied dat dicht bij hun hart ligt. We presenteren onder de titel ‘Songbook’ prachtige songs over liefde, hoop en gemis; in uiteenlopende genres als kleinkunst, chanson, pop, musical en jazz.

De artiesten die voor u optreden:
Anne Wirix
Annemarie  Daas
Carla Hopman
Chrisje Indermaur - van Schooneveld
Clasina  Kuiper
Dirk van Duijne
Emmy Licumahuwa
Francine Jensma
Inna van der Velde- Tishchenko
Jan Lucas
Janny Olling
John Pical
Julia Licumahuwa
Nel Pical
Nera Kriele
Ron Moed
Ton Vos

Muzikale begeleiding: Rob Stoop
Presentatie en coaching: Liekje Welten
Regie en coaching: Peter Valkema
Coaching: Erik Ploeg
Producent: Sander Buckers

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. In de zaal en foyer wordt 1,5 meter afstand tussen de huishoudens in acht genomen voor een veilig en prettig theaterbezoek. U hoeft van tevoren niet te worden getest. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------