Zaans Showorkest

Voices in Harmony Genre: Stadsprogrammering

Met de succesvolle Voices in Harmony concerten heeft het Zaans Showorkest weer een mooie muzikale traditie neergezet. Zangtalenten laten zien en horen wat ze kunnen in de kleine zaal van het Zaantheater onder begeleiding van een groot live orkest. Hedendaagse pop, swing en musical, maar ook klassieke en filmmuziek, het komt allemaal voorbij. Eigenlijk zoals de Zaanstreek inmiddels gewend is van het veelzijdige 50-koppige orkest onder leiding van dirigent Henk Ummels. 

In 2016 vond de eerste editie plaats van Voices in Harmony. Een van de deelnemers was bas-bariton Sam Eggenhuizen, destijds nog student aan het conservatorium in Tilburg, maar tegenwoordig professioneel zanger. Kortgeleden nog te zien en te horen geweest in de hoofdrol in De Notenkraker in het Zaantheater. Sam tijdens de eerste editie van Voices in Harmony: https://www.youtube.com/watch?v=EMhjEifaDPw

In deelname geïnteresseerde zangtalenten kunnen zich tot uiterlijk 1 november 2019 aanmelden via info@hetzaansshoworkest.nl door middel van het sturen van een audio opname en een korte persoonlijke introductie.
Voor meer informatie zie ook www.hetzaansshoworkest.nl