Zaans Showorkest

Voices in Harmony 2020 Genre: Stadsprogrammering

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Bezoekers hebben van ons bericht gehad.

Met de succesvolle Voices in Harmony concerten heeft het Zaans Showorkest weer een mooie muzikale traditie neergezet. Zangtalenten laten zien en horen wat ze kunnen in de kleine zaal van het Zaantheater onder begeleiding van een groot live orkest. Hedendaagse pop, swing en musical, maar ook klassieke en filmmuziek, het komt allemaal voorbij. Eigenlijk zoals de Zaanstreek inmiddels gewend is van het veelzijdige 50-koppige orkest onder leiding van dirigent Henk Ummels. 

In 2016 vond de eerste editie plaats van Voices in Harmony. Een van de deelnemers was bas-bariton Sam Eggenhuizen, destijds nog student aan het conservatorium in Tilburg, maar tegenwoordig professioneel zanger. Kortgeleden nog te zien en te horen geweest in de hoofdrol in De Notenkraker in het Zaantheater. Sam tijdens de eerste editie van Voices in Harmony: https://www.youtube.com/watch?v=EMhjEifaDPw

Aanmelden kon tot 1 november 2019 d.m.v. het sturen van een auditie en uit alle aanmeldingen is een keuze gemaakt.

Medewerking zal worden verleend door: 
Zang: Cees en Kirsten Majoor, Christian Langedijk, Debora Visscher, Fons Duin, Kaylee Groot, Lisa van der Woude, Loes Pronk, Marco Hage en Mariska Rotgans.
Piano: Ruud Luttikhuizen
Dirigent: Henk Ummels

De presentatie is in handen van Michael Wempe.

Laat u verrassen en geniet van een afwisselende middag met muziek en zang!

Voor meer informatie: http://www.hetzaansshoworkest.nl