You're the top

Met Paul Groot als Cole Porter Genre: Musical

You're the top is terug! Een geestig en indringend portret van de songwriter Cole Porter, die zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl combineerde. Deze intieme muziek-theatervoorstelling schetst een wervelend beeld van zijn mooiste songs en zijn verborgen leven, met een uitgelezen rol voor Paul Groot als Cole Porter en Marjolein Keuning als zijn vrouw Linda. Met live orkest onder leiding van Ed Boekee.  

Cole Porter combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl. Hij was van rijke komaf, een hartstochtelijke feestganger, een homoseksueel die trouwde met een vrouw en een fervent wereldreiziger. Hij leidde een dubbelleven. Ondertussen schreef hij wereldberoemde songs als I've Got You Under My Skin, Night and Day, Ev'ry Time We Say Goobye en de musicals Anything Goes, High Society en Kiss Me, Kate.

Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikt, groeit zijn eenzaamheid. Cole Porter is in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten.

Zowel publiek als de pers is laaiend enthousiast over deze mooie voorstelling met humor.

NRC**** - ''Paul Groot excelleert als Cole Porter''
AD**** - “You’re the Top is een uiterst intieme musical die in zang, dans en spel tot het eind boeit”

Ook in 1995 en 1996 trok You’re the Top volle zalen, twee reprises, kreeg juich kritieken en won de Edison Populair 1995.

Met Paul Groot als Cole Porter, Marjolein Keuning als Linda Porter, Marcel Jonker als Monty Woolley, Jochem Smit als Bobby, Perry Dossett als Sygnet en Rick Sessink als Boris. Ensemble: Nelleke Kuipers en Cheyenne Jo Boermans. Met live orkest.

Regie: Gijs de Lange
Script: Pieter van de Waterbeemd
Muzikale leiding: Bob Zimmerman en Ed Boekee
Choreografie: Martin Michel


Bij uw bezoek | eten en drinken

Zaal:MUZE eten en drinken
Uitverkocht
Lees meer