Weekendtheater - Het Muizenhuis (vanaf 3 jaar)

Mariska Simon Genre: Jeugd & Familie

Dit is een online voorstelling. In samenwerking met Bureau Vanaf 2 presenteren wij op 27 en 28 maart en in het Paasweekend online voorstellingen voor kinderen. Een familieticket kost €7,50 per voorstelling en de voorstelling is vanaf 7 uur 's ochtends voor 24 uur beschikbaar, dus tot 7 uur 's ochtends de volgende dag.

Sam & Julia wonen in het Muizenhuis, een wereld op zich. Julia is SUPERnieuwsgierig en REUZE-eigenwijs. Sam is SUPERverlegen en REUZEbraaf. Wat Sam te veel heeft, heeft Julia te weinig en andersom. Ze zijn de allerbeste vrienden en delen alles samen.

In deze muzikale en tot de verbeelding sprekende voorstelling komt de wereld van het Muizenhuis op een bijzondere manier tot leven. Theatermaakster Mariska Simon trekt alle registers open en neemt jong en oud mee in het verhaal van muizen Sam & Julia en hun bijzondere leefomgeving. De voorstelling is gebaseerd op de boeken ‘Het Muizenhuis’ en ‘Het Muizenhuis, Sam & Julia in het theater’ bedacht, gemaakt en geschreven door Karina Schaapman.

Bestel uw kaarten via www.weekendtheater.nl


Extra info

Kijk dit weekend naar de avonturen van Sam & Julia, met super leuke extra’s! Kaartkopers vinden deze op een exclusieve Muizenhuis webpagina, met o.a. doe-opdrachten, een online rondleiding door het echte Muizenhuis en zelfs het luisterboek. Voorgelezen door Dieuwertje Blok! Exclusief te zien en te doen tijdens het Muizenhuis theaterweekend.