Wees onzichtbaar / Murat Isik

Podium Mozaïek i.s.m. Theater RAST Genre: Theater & Toneel

Deze voorstelling is al geweest.

Als vijfjarige jongen komt de Turks-Koerdische Metin met zijn familie in de Bijlmer terecht. Hier groeit hij op onder het juk van een tirannieke vader.

Langzaam groeit zijn eigenwaarde en komt hij in verzet. Wees Onzichtbaar is een coming-of-age-verhaal dat een ongekende inkijk biedt in de wereld van een (migranten)generatie opgroeiend tussen de roemruchte flats van Amsterdam Zuidoost. Maar tegelijkertijd ook herkenbaar voor iedereen die in de jaren ’80 en ’90 groot werd. Een vertelling over hoe niet één factor je identiteit bepaalt. Naar de bestseller van Murat Isik.

Regie: Saban Ol
Bewerking en dramaturgie: Jan van den Berg
Spel: Mingus Dagelet, Albert Klein Kranenburg, Inci Pamuk en Dilan Yurdakul
Compositie en muziek: Orville Breeveld
Muziek: Emine Bostancı
Decor: Bart Van Merode
Kostuums: Eleftheria Lavdaki
Producent: Podium Mozaiek i.s.m. Theatergroep Rast
Mogelijk gemaakt door: Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSB Fonds, Fonds 21, Prins Bernhard Cultuurfonds en Lira fonds

MET NAGESPREK 
Wilt u meer weten over de achtergrond van de voorstelling? Kom dan naar het gratis toegankelijke nagesprek. Regisseur Saban Ol en de acteurs vertellen over de totstandkoming, het verhaal, regiekeuzes en beantwoorden al uw vragen. Het gesprek wordt geleid door programmeur van het Zaantheater Kim Muller.  

Seriekorting Theater & Dans
Deze voorstelling is onderdeel van de Serie Theater & Dans. Kies 3 of 5 avonden uit geselecteerde voorstellingen en ontvang een aantrekkelijke korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal mooie theateravonden. Bekijk hier alle voorstellingen van de Serie Theater & Dans

Bestel hier uw serie Theater & Dans