Vakantietheater - Knallen! (vanaf 4 jaar)

4Beat Genre: Jeugd & Familie

Dit is een online voorstelling. In samenwerking met Bureau Vanaf 2 presenteren wij in de voorjaarsvakantie maar liefst 27 online voorstellingen voor kinderen. Van 20 t/m 28 februari zijn er elke dag drie voorstellingen te bekijken. Een familieticket kost €7,50 per voorstelling. Klik hier voor het hele overzicht.

De vier percussionisten van 4Beat laten je in deze energieke voorstelling kennis maken met trommels en ritmes uit de hele wereld. Spetterende drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns Amerika worden gecombineerd met de speciaal voor deze voorstelling geproduceerde sounds van de DJ, oriëntaalse percussie, met zang en dans.

Een opzwepende show waarin niet veel gepraat wordt, en waarin de drie percussionisten en de DJ drummen, tikken, klappen, trommelen, zingen, fluiten, trappelen, neuriën, stampen, kortom… KNALLEN! Het zal heel moeilijk worden stil te blijven zitten!

Let op: alle voorstellingen van Vakantietheater zijn tot 24 uur na de start van de voorstelling terug te kijken. Dus komt de aanvangstijd niet uit? Kijk later terug! De toegangskaart moet wel voor de geplande uitzenddatum worden aangeschaft.


Extra info

Foto: Willem Schalekamp