Vakantietheater - Coco kan het! (vanaf 2 jaar)

Katiuscia Principato Genre: Jeugd & Familie

Dit is een online voorstelling. In samenwerking met Bureau Vanaf 2 presenteren wij in de voorjaarsvakantie maar liefst 27 online voorstellingen voor kinderen. Van 20 t/m 28 februari zijn er elke dag drie voorstellingen te bekijken. Een familieticket kost €7,50 per voorstelling. Klik hier voor het hele overzicht.

Coco gaat voor het eerst vliegen. Dat is natuurlijk best spannend, maar dingen voor het eerst doen is ook ontzettend leuk! De kinderen oefenen met Coco en Katsiuscia en zorgen er samen voor dat Coco tot de hoogste top vliegt!

Gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het jaar, geschreven en geïllustreerd door Loes Riphagen. De voorstelling wordt speciaal gemaakt voor de Nationale Voorleesdagen 2021. Katiuscia speelt elk jaar tijdens deze Voorleesdagen een interactief, spannend en muzikaal feestje in een kleurrijk decor.

Let op: alle voorstellingen van Vakantietheater zijn tot 24 uur na de start van de voorstelling terug te kijken. Dus komt de aanvangstijd niet uit? Kijk later terug! De toegangskaart moet wel voor de geplande uitzenddatum worden aangeschaft.