Vakantietheater - Aadje Piraatje in gevaar (vanaf 4 jaar)

Ton Meijer Genre: Jeugd & Familie

Dit is een online voorstelling. In samenwerking met Bureau Vanaf 2 presenteren wij in de voorjaarsvakantie maar liefst 27 online voorstellingen voor kinderen. Van 20 t/m 28 februari zijn er elke dag drie voorstellingen te bekijken. Een familieticket kost €7,50 per voorstelling. Klik hier voor het hele overzicht.

Gebaseerd op het boek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma.

Ton vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma. Samen met de kinderen gaat Ton op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Je leert alle piraten kennen die met Aadje en zijn vader meevaren. We doen een zeebeenoefening op muziek van Richard Wagner. Het eerste verhaal dat Ton zingt gaat over het knippen van Aadje zijn haren. Daarna volgt het dramatisch hoogtepunt, want Aadje is ziek en zal een heel vies drankje moeten drinken om er weer bovenop te komen. Hierna gaan we op zoek naar een schat, maar komt Aadje al snel onder het zand terecht. 

Let op: alle voorstellingen van Vakantietheater zijn tot 24 uur na de start van de voorstelling terug te kijken. Dus komt de aanvangstijd niet uit? Kijk later terug! De toegangskaart moet wel voor de geplande uitzenddatum worden aangeschaft.