Vreemde Vogel (vanaf 2 jaar) - Peuterfestival Het Kabouterbos

Ellen Smets Theater Genre: Jeugd & Familie

Autootje Broem, Teun en Tijn gaan op avontuur, de wijde wereld in. Broemmm daar gaan ze, naar het grote onbekende. Vreemde planten, vreemde beestjes, vreemde geluiden en geuren. Waar zijn ze nu, is het de jungle of fantasieland? 

Toet toet! Wakker worden slaapkop Tijn. Hupsakee aan het werk jij. Tijd om het tentje op te zetten, want het wordt al donker. Maar oh, wat eng, al die geluiden en wat kruipt daar? Een spin, een slang? En wat is dat voor een vreemde vogel? Is ze ziek, op zoek, wat wil ze toch?

De vreemde vogel gaat niet meer weg. O jee, ze legt een ei! Nee, nee gekke vogel, geen ei op de motorkap leggen, we zijn op reis! Teun en Tijn willen verder, maar hoe moet dat nu met die vreemde vogel en het ei? 

Vreemde Vogel is een lieve, fysieke voorstelling met livemuziek, poppentheater en veel humor. Vreemde Vogel gaat over vriendschap en avontuur, nieuwe dingen ontdekken want vreemd is niet eng maar juist heel leuk en spannend.

Over Ellen Smets Theater
Ellen Smets Theater maakt al sinds 1997 theaterproducties voor jonge kinderen en kiest daarbij voor een fysieke, humoristische stijl met weinig woorden. Door de mix van diverse disciplines zoals theater, dans en poppenspel ontstaat er poëtisch en verfrissend beeldend theater.

Peuterfestival Het Kabouterbos
Deze voorstelling is onderdeel van het peuterfestival 'Het Kabouterbos'. Wie een toegangskaartje heeft voor de voorstelling, kan voor of na de voorstelling naar hartenlust spelen in het Kabouterbos in de foyer. Peuters kunnen helpen met belangrijke kaboutertaken als hout sprokkelen, blaadjes verzamelen, boeketjes maken en het grind aanharken. Maar ze leren ook andere klusjes die kabouters graag doen,
zoals de was ophangen, soep koken en het stoepje vegen. Geniet van een fantastische middag met de jongste theaterbezoekertjes!

Lees hier meer over het Peuterfestival Het Kabouterbos.

Voorstellingen tijdens het Peuterfestival
Tijdens deze middag kun je tevens een andere voorstellingen bezoeken. Kaarten voor deze voorstelling kunt u boeken via onderstaande link. 

Serie Jeugdtheater
Deze voorstelling is onderdeel van de Serie Jeugdtheater. Kies drie of vijf voorstellingen uit het lijstje geselecteerde voorstellingen en ontvang een mooie korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal vrolijke theaterbelevenissen voor jong en oud. Bekijk alle voorstellingen in de Serie Jeugdtheater

Bestel hier uw Serie Jeugdtheater