Voorstelling Nasrdin Dchar via Zoom

Adem Genre: Theater & Toneel

*De live voorstelling 'Adem' is in het Zaantheater helaas definitief geannuleerd, maar in plaats daarvan kijken we op dinsdag 6 april 2021 samen via videoplatform Zoom naar de registratie van deze voorstelling, inclusief nagesprek met Nasrdin Dchar!*  

Heeft u zich aangemeld voor deze voorstelling? Neem dan even de tijd om onze handleiding door te nemen zodat u optimaal kunt genieten van deze unieke Zoombeleving.

Meld u nu gratis aan voor de Zoombijeenkomst op 6 april 2021, waarin we gezamenlijk kijken naar de registratie van de voorstelling 'Adem' van Nasrdin Dchar. Onze programmeur Kim Muller verzorgt de inleiding en na afloop schuift Nasrdin Dchar hoogstpersoonlijk (digitaal) aan voor een nagesprek en het beantwoorden van vragen uit het publiek. Zo kunt u toch nog genieten van deze voorstelling, en als kers op de taart kunt u Nasrdin (digitaal) ontmoeten en antwoord krijgen op al uw vragen! 

Over de voorstelling 'ADEM'
Stel het is oudejaarsavond 2020. Je zit met familie en vrienden op gepaste afstand van elkaar en kijkt terug naar dit jaar. 2020, dat was het jaar van... incasseren? Van verandering? Revolutie zelfs? Of van stilte? Stilstand? Verbinding? In ADEM zoekt Nasrdin Dchar, op zijn eigen, persoonlijke manier, naar grip op de chaos van het afgelopen jaar. Wat gaan we van 2020 nooit meer vergeten? En gaat het de wereld en ons écht veranderen?

Na de persconferentie van maandag 28 september schoof Nasrdin Dchar, samen met Guido Weijers, aan bij De Vooravond om de gevolgen te bespreken die de verscherpte landelijke maatregelen hebben op theaters en theatermakers. Aan tafel gaf Nasrdin ook een klein voorproefje van zijn show ADEM.

De Volkskrant (****) over de vorige voorstelling JA van Dchar: “U voelt het vuur van Dchars maatschappelijke missie”.


Extra info

Aanmelden voor deze online voorstelling is gratis. U reserveert 1 ticket voor 1 huishouden. Op dinsdag 6 april ontvangen alle deelnemers een e-mail met persoonlijke toegangslink, en uitleg over het gebruik van Zoom.

scènefoto's: Raymond van Olphen