Veldhuis & Kemper

Veldhuis en Kemper, Zonder Meer Genre: Cabaret

*Deze voorstelling is verplaatst van 10 januari 2021 naar 25 mei 2021. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Veldhuis en Kemper, Zonder Meer is een heerlijk dik uur Remco en Richard en een vleugel, met verhalen en liedjes in hun puurste vorm. Luchtig, indringend én komisch voor het maximaal aantal toeschouwers dat is toegestaan. Uiteraard op 1,5 meter afstand maar misschien wel dichterbij dan ooit. Geen opsmuk, weinig toeters, nauwelijks bellen, maar zonder meer Veldhuis & Kemper!

Veldhuis & Kemper staan te trappelen om te weer te mogen doen wat ze het allerleukst vinden; optreden! En na maanden thuiszitten, vinden hun vrouwen dat inmiddels ook een heel goed idee. De theaterdeuren gaan links en rechts maar voorzichtig open en daarom laten de mannen dat grootse en meeslepende cabaretprogramma dat ze in hun hoofd hadden nog even rusten en komen ze met wat ze zelf noemen een tussenprogramma: ‘Veldhuis & Kemper, Zonder Meer’. En dat is precies wat het is. Een intiem programma waarbij het accent ligt op hun mooiste, liefste én leukste liedjes uit hun inmiddels eindeloze oeuvre.

Deze voorstelling speelt om 19.00 uur en 21.30 uur.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------