Veldhuis & Kemper

Hou dat vast Genre: Cabaret

Als er afgelopen tijd iets duidelijk is geworden, dan is het wel dat het niet zozeer belangrijk is wat u vasthoudt, maar wie u vasthoudt. Laat dat nou net een van de thema’s zijn van Hou dat vast, de nieuwe en tiende grote voorstelling van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. 

'Vermakelijke scènes waarin zelfspot nooit ver weg is: Veldhuis & Kemper zijn helemaal terug.' AD (****)

Het is twintig jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. U zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is... Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van de vorige voorstelling Geloof ons nou maar, waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland - de Poelifinario - in de wacht sleepten. U snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

 

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------